Istimewa Elektro is een gerenommeerd elektrotechnisch installatiebedrijf met ruim 140 vaste medewerkers. Onze activiteiten worden aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in het industriegebied Vlissingen-Oost. We hebben ook 2 nevenvestigingen in Veghel en Barendrecht. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland in de infrastructuur en in de watermarkt.
Istimewa Elektro engineert, installeert, onderhoudt en inspecteert elektrotechnische installaties en besturingssystemen. Veelal worden wij reeds in het voortraject betrokken waardoor wij in staat zijn onze brede ervaring en kennis toe te voegen, hetgeen uiteindelijk leidt tot de meest efficiënte wijze van bouwen en onderhouden.

De elektrotechniek is een traditionele branche, waarbinnen Istimewa Elektro zich onderscheidt door haar creatief vermogen in het bedenken en uitvoeren van technische oplossingen. Istimewa Elektro heeft het lef om nieuwe paden te betreden en is dan ook continu op zoek naar nieuwe diensten, producten en partnerships om onze klanten maximaal te kunnen bedienen.

Op onze website vindt u informatie over onze bedrijven, partnerships en projecten. Wij realiseren ons dat deze informatie zeker niet compleet is. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een nadere kennismaking.

Wij hopen dat u, na het bekijken van onze website, geïnspireerd bent geraakt om uw technische vragen bij ons neer te leggen. Een uitdaging die wij graag vol overgave aan gaan.

Wij wensen u veel leesplezier !

Met vriendelijke groet,

Algemeen Directeur
Richard Pijpelink