Samen ben je sterker, vertrouwen op en kennis delen met elkaar
Complexe projecten, multidisciplinair karakter, noodzakelijke nieuwe kennis, risicobeheersing kunnen redenen zijn om projecten in een samenwerkingsverband van bedrijven aan te pakken. Naast (semi)permanente werkrelaties kunnen ook incidentele partnerships bijdragen tot een sterke positie op de markt.


Infra Combinatie Zuid West

Vier sterke regionale ondernemingen in civiele, elektro-en onderwatertechnieken en de werktuigbouw werken samen binnen I.C.Z. . De combinatie richt zich met name op multidisciplinaire contracten bij de overheid en in de industrie. Koninklijke Hollestelle in Goes, Istimewa Elektro uit Vlissingen-Oost, Noordhoek Diving uit Zierikzee en Van Der Straaten uit Hansweert. Vier klinkende namen in de regio die elkaar hebben gevonden in dit unieke samenwerkingsverband. Vier bedrijven, elk met eigen specialisaties en marktposities die hun kennis hebben gecombineerd. Met een tastbare meerwaarde als resultaat. Voor meer informatie: www.icz-infra.nl.


MJK Automation

Istimewa is servicepartner van MJK Automation. MJK is een Deense fabrikant/leverancier van meetinstrumentatie, specifiek voor de 'waterwereld'. Het leverprogramma omvat o.a.: Istimewa Elektro vertegenwoordigt het dealerschap in Zeeland en West-Brabant, levert en installeert specifiek voor waterbehandelingsinstallaties.
Ook service en onderhoud voor deze regel- en meetsystemen worden vanuit Istimewa Elektro georganiseerd.
De afdeling ROTATING, dhr. Pieter Oostwouder, kan u nadere informatie verstrekken of kijk op de website www.mjk.com.