Istimewa Elektro is een gerenommeerd elektrotechnisch installatiebedrijf met ruim 140 vaste medewerkers. Onze activiteiten worden aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in het industriegebied Vlissingen-Oost. We hebben ook 2 nevenvestigingen in Veghel en Barendrecht. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland in de infrastructuur en in de watermarkt.
Istimewa Elektro engineert, installeert, onderhoudt en inspecteert elektrotechnische installaties en besturingssystemen. Veelal worden wij reeds in het voortraject betrokken waardoor wij in staat zijn onze brede ervaring en kennis toe te voegen, hetgeen uiteindelijk leidt tot de meest efficiënte wijze van bouwen en onderhouden.

De elektrotechniek is een traditionele branche, waarbinnen Istimewa Elektro zich onderscheidt door haar creatief vermogen in het bedenken en uitvoeren van technische oplossingen. Istimewa Elektro heeft het lef om nieuwe paden te betreden en is dan ook continu op zoek naar nieuwe diensten, producten en partnerships om onze klanten maximaal te kunnen bedienen. 

Op onze website vindt u informatie over onze bedrijven, partnerships en projecten. Wij realiseren ons dat deze informatie zeker niet compleet is. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een nadere kennismaking. 
Wij hopen dat u, na het bekijken van onze website, geïnspireerd bent geraakt om uw technische vragen bij ons neer te leggen. Een uitdaging die wij graag vol overgave aan gaan. 

Sinds november 2007 is Istimewa Elektro onderdeel van Stork. Met circa 14.700 medewerkers is Stork een wereldwijde speler op het gebied van Asset Integrity Management met de focus op de chemische-, olie & gas- en energiesectoren. Dit naast andere sectoren zoals metaal, farmaceutica, food etc. Van concept tot en met uitvoering. Stork helpt haar klanten bij het verlagen van de risico's, het garanderen van veiligheid en het verbeteren van de milieuprestaties. 
Stork levert innovatieve oplossingen en integreert "Thinking and Doing" in Asset Integrity, advies, onderhoudsconcepten, reparatie, renovatie, nieuwe constructies, relocation's, dienstverlening en andere daaraan gerelateerde complexe projecten. 
Meer en uitgebreide informatie op www.storktechnicalservices.com 
.