Istimewa Elektro is een system integrator die de verbinding legt tussen ontwerp, uitvoering en onderhoud van elektrotechnisch installaties met ruim 150 vaste medewerkers. Onze activiteiten worden aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in Vlissingen. Ook hebben we 2 locaties in Rotterdam en Veghel. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland in de infrastructuur en in de watermarkt. 
Istimewa Elektro engineert, installeert, onderhoudt en inspecteert elektrotechnische installaties en besturingssystemen. Veelal worden wij reeds in het voortraject betrokken waardoor wij in staat zijn onze brede ervaring en kennis toe te voegen, hetgeen uiteindelijk leidt tot de meest effici├źnte wijze van bouwen en onderhouden.

De elektrotechniek is een traditionele branche, waarbinnen Istimewa Elektro zich onderscheidt door haar creatief vermogen in het bedenken en uitvoeren van technische oplossingen. Istimewa Elektro heeft het lef om nieuwe paden te betreden en is dan ook continu op zoek naar nieuwe diensten, producten en partnerships om onze klanten maximaal te kunnen bedienen. 

Op onze website vindt u informatie over onze bedrijven, partnerships en projecten. Wij realiseren ons dat deze informatie zeker niet compleet is. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een nadere kennismaking. 
Wij hopen dat u, na het bekijken van onze website, ge├»nspireerd bent geraakt om uw technische vragen bij ons neer te leggen. Een uitdaging die wij graag vol overgave aan gaan. 


Sinds november 2007 is Istimewa Elektro onderdeel van Stork. Met rond de 15.000 medewerkers is Stork een wereldwijde speler op het gebied van Asset Integrity Management met de focus op de chemische-, olie & gas- en energiesectoren. Dit naast andere sectoren zoals metaal, farmaceutica, food etc. Van concept tot en met uitvoering. Stork helpt haar klanten bij het verlagen van de risico's, het garanderen van veiligheid en het verbeteren van de milieuprestaties. 
Stork levert innovatieve oplossingen en integreert "Thinking and Doing" in Asset Integrity, advies, onderhoudsconcepten, reparatie, renovatie, nieuwe constructies, relocation's, dienstverlening en andere daaraan gerelateerde complexe projecten. 
Meer en uitgebreide informatie op www.storktechnicalservices.com 

Voor 2007 was Istimewa Elektro een familiebedrijf. Het werd in 1971 opgericht door Adrie Janse. Oorspronkelijk werd het bedrijf gestart als dorpswinkel in bruin- en witgoed in de groeikern Heinkenszand van de gemeente Borsele. Toen begin jaren zeventig het industriegebied Vlissingen-oost in ontwikkeling kwam en er zich fabrieken met naam vestigden begonnen de activiteiten zich vanuit de winkel langzaam te verplaatsen naar installatiewerkzaamheden. In 1978 verhuisde het bedrijf naar de locatie Vlissingen waar het nog steeds gevestigd is.