Istimewa Header afbeelding
  Nieuwsflits


  November 2015
Bekijk de online versie
 
  Intern nieuws  
     
 
Interview Marcel de Keijzer
Marcel de Keijzer is werkzaam als inspecteur bij Istimewa Elektro. "Mijn rol en de rol van de afdeling Inspectie zal intensiever worden de komende jaren, dit in verband met het groeiend aantal maintenance projecten, die eigenlijk altijd diverse inspecties bevatten."

Lees hier het interview 
 
Istimewa steunt Be More
Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) wordt door steeds meer bedrijven ingebed in de bedrijfsvoering. Zo draagt Istimewa Elektro ook geregeld haar steentje bij aan verschillende projecten of goede doelen.


Lees meer 
 
     
 
Uitvoering en Projecten
     
   
Getijdeninstallatie in de Oosterschelde stormvloedkering
Het gaat om het grootste project voor getijdenstroom in Nederland en de grootste commerciële getijden-installatie in de wereld, waarbij voor het eerst een reeks van vijf turbines naast elkaar worden geïnstalleerd. 

Lees meer 
 
 
     
 
Uitreiking REACH awards
Deze maand heeft Huub Snelders, werkzaam bij de vestiging van Istimewa Elektro in Veghel, een zilveren REACH award mogen ontvangen. Binnen Stork/Istimewa Elektro is het veiligheidsplatform REACH uitgerold. Dit platform stelt ons in staat om onze veiligheidscultuur vorm te geven.

Lees meer 
 
Rolbrug Tholen
Istimewa Elektro heeft op 15 september 2015 van Hakkers B.V. de opdracht gegund gekregen voor het ontwerpen, leveren, aanbrengen en bedrijfsklaar opleveren van de elektrotechnische- en besturingstechnische installatie van de Rolbrug Tholen.

Lees meer 
 
 
     
   

 
     
Wilt u onze nieuwsflits niet langer ontvangen? Klik dan hier.