september 2015 
Bekijk de online versie
Nieuwsflits
INTERN NIEUWS 
Interview met Andy Latusia
Andy Latusia is werkzaam bij Istimewa Elektro als hoofd kastenbouw. "Ik probeer altijd mee te denken over hoe we ons kunnen blijven verbeteren zodat we  op een goede en efficiënte manier panelen kunnen blijven bouwen.” 
Lees hier het interview met Andy Latusia 
UITVOERING EN PROJECTEN
Tocardo gaat groene stroom opwekken in de Oosterschelde
Tocardo Tidal Turbines, producent van vrijstaande waterkracht-turbines, plaatst vijf getijdenturbines in de Oosterscheldekering voor het opwekken van schone energie. Het gaat om het grootste project voor getijdenstroom in Nederland en de grootste commerciële getijdeninstallatie in de wereld, waarbij voor het eerst een reeks van vijf turbines naast elkaar worden geïnstalleerd.
Istimewa Elektro levert een belangrijke bijdrage voor de elektrotechnische installatie en staalconstructie. 
Lees meer 
Regiocentrale Zuid
 
Sinds 2009 heeft Istimewa Elektro gewerkt aan het project 30289 “Regio Centrale Zuid” te Maasbracht, het grotere bijbehorende meerwerkproject 30289H “Regio Centrale Zuid – CCTV” en alle andere bijbehorende 276 meerwerken. 
Lees meer  
Windmolenpark
 
In het water van het IJsselmeer, langs de dijken van de Noordoostpolder op één van de windrijkste locaties in Nederland, wordt het windpark Westermeerwind gebouwd. 
Het windpark zal bestaan uit 48 windturbines van 3 MW. Istimewa Elektro heeft de installatie van de elektriciteitskabels verzorgd.
Lees meer 
Onderhoudscontract Vopak Vlissingen
Eind juni heeft Istimewa Elektro een 3-jarig onderhoudscontract gegund gekregen van Vopak Vlissingen, welke start begin september 2015. Het betreft onderhoud E&IA en Mechanical. Vopak heeft hiervoor een raamovereenkomst gesloten met Istimewa Elektro.
Lees meer