juni 2015
Istimewa Elektro
Telefoon: 0113 - 612 840
info@istimewa.nl
www.istimewa-elektro.nl
Ons periodieke nieuws versturen wij ca. 6x per jaar.
Klik hier voor meer contactgegevens
 
 
   
 
beeld 2 sluis.jpg beel petrus plaat.png 013 site.jpg
Interview met Pieter Oostwouder Battle Istimewa Elektro CO2 Prestatieladder


Pieter Oostwouder is werkzaam bij Istimewa Elektro als projectleider. "Voor 2000 heb ik voor Istimewa Elektro met een onderhoudsteam werkzaamheden uitgevoerd op de gasterminal in het Sloegebied. Vanaf 2000 ben ik me toe gaan leggen om in onze motorenwerkplaats meer pomprevisie te kunnen uitvoeren."

Lees hieronder het interview met Pieter Oostwouder.


Istimewa Elektro ziet een groeiende belangstelling om zich heen voor de circulaire economie. Het bedrijf herkent de gesignaleerde toekomstige schaarste van grondstoffen die nodig is voor het maken van elektrotechnische installaties. Istimewa Elektro is daarom op zoek gegaan naar inspirerende ideeën of succescases uit vergelijkbare branches.

 


Maatschappelijk verantwoord ondernemer staat hoog in het vaandel bij Istimewa Elektro. Op 11 mei jl. heeft Istimewa Elektro het CO2 trede 5 certificaat ontvangen van Bureau Veritas. Het trede 5 certificaat is de hoogst haalbare onderscheiding binnen het reduceren van CO2-uitstoot. Istimewa Elektro was al in het bezit van trede 3 van de Prestatieladder.

Lees meer Lees meer Lees meer
 
 
     
dick nws.png CCTV Maasbracht
De nieuwe bediencentrale in Maasbracht bediend diverse sluizen en andere objecten voortaan op afstand voor een snellere doorstroming van schepen. Het project van opdrachtgever Siemens is gestart in 2009 en eindigt eind juli 2015. De regio centrale zelf is in 2013 in bedrijf genomen met de eerste bedienplekkek voor sluis Maasbracht.
Lees meer
     
nwsb 3.png Circulaire economie

Na het bestijgen van de CO2 Prestatieladder naar niveau 5 is Istimewa Elektro alweer bezig met de volgende duurzame ontwikkeling. Istimewa Elektro is partner geworden van Stichting Het Groene Brein Roots om te kijken wat Istimewa Elektro zou kunnen doen om hier verder in te ontwikkelen.

Lees meer
     
nwsb 3.png Alba Offshore

Marathon Oil, een Amerikaanse olie maatschappij gaat de bestaande offshore Alba facilities, gelokaliseerd ten NW van de Bioko Island, Equatorial Guinea (West-Africa) upgraden met een extra compressie platform ALBA B3. Op dit moment zijn reeds 4 platforms geïnstalleerd, 2 afstand bestuurde wellheadplatforms (Alba A - Alba C), Alba B.

Lees meer
 
 

linkedin logo   twitter small.jpg  volg Istimewa Elektro