linkedin logo   twitter small.jpg
    april 2015
Istimewa Elektro
Telefoon: 0113 - 612 840
info@istimewa.nl
www.istimewa-elektro.nl
Ons periodieke nieuws versturen wij ca. 6x per jaar.
Klik hier voor meer contactgegevens
 
 
 
beeld 2 sluis.jpg beel petrus plaat.png 013 site.jpg
Renovatie sluis Waalwijk Zwavelzuurinstallatie Petrusplaat Onderhoud windmolenparken


Al een tijd stond de renovatie van de Sluis Waalwijk op de planning van de gemeente Waalwijk. Eind december is het E-gedeelte voor deze renovatie gegund aan Istimewa Elektro. De hoofdaannemer is Mourik Groot Ammers. Het werk dient volgens de huidige planning op 31 december 2015 opgeleverd te worden. Na de oplevering zal Istimewa Elektro de komende 5 jaar het onderhoud voor de sluis gaan uitvoeren. 


Evides heeft negen locaties waar zij water zuivert tot betrouwbaar drinkwater.
Locatie Petrusplaat heeft t.b.v. de correctie van de zuurgraad in het afgeleverde water een zwavelzuurdoseerinstallatie. Binnen dit project wordt de huidige installatie voor een deel vervangen. Half februari 2015 heeft Evides de opdracht voor het E&I gedeelte van dit project aan Istimewa Elektro gegund.

 


Door heel Nederland kom je ze tegen, windmolens. Zoals iedereen wel weet zet een windturbine of windmolen de energie van de wind om in een draaiende beweging, die door een generator wordt gebruikt om elektriciteit op te wekken. Istimewa Elektro verzorgt al jaren onderhoud aan diverse windmolenparken binnen Nederland. 

Lees meer Lees meer Lees meer
 
 
   
     
dick nws.png Interview met Dick Plaisier
Dick Plaisier is werkzaam bij Istimewa Elektro als KAM-functionaris. Lees hieronder het interview met Dick Plaisier.
Lees meer
     
nwsb 3.png Nieuwe look receptie Istimewa Elektro

Bezoekers die in februari het pand van Istimewa Elektro binnenliepen, werden op een andere manier welkom geheten dan normaliter het geval is. De receptie was tijdelijk gehuisvest in de kantine van Istimewa Elektro. De reden hiervoor was een flinke verbouwing. 

Lees meer
 
 

linkedin logo   twitter small.jpg  volg Istimewa Elektro  
          tweet 13.png