linkedin logo   twitter small.jpg
    februari 2015
Istimewa Elektro
Telefoon: 0113 - 612 840
info@istimewa.nl
www.istimewa-elektro.nl
Ons periodieke nieuws versturen wij ca. 6x per jaar.
Klik hier
voor meer contactgegevens
 
 
 
esscher_logo.jpg dungensebrug web1.jpg logo web.jpg
Escher Process Modules Onderhoudscontract gemeente Den Bosch Procesautomatisering bij Evides Waterbedrijf door Istimewa Elektro

Eind december 2014 heeft Istimewa Elektrotechniek opdracht van Escher Process Modules gegund gekregen voor de E&I werkzaamheden voor een nieuw te bouwen Fuel Gas & Seal Gas Package. De eindklanten zijn Heerema Fabrication Group en Iv-Oil & Gas. De installatie vindt plaats bij Heerema Zwijndrecht.  

In december 2014 heeft de gemeente Den Bosch het onderhoudscontract ‘2015 Sluizen en Beweegbare Bruggen ’s Hertogenbosch’ aan Istimewa Elektro gegund. Het betreft het correctief onderhoud en preventief onderhoud E&W.  

Evides Waterbedrijf – drinkwaterleverancier in Zuidwest-Nederland - heeft Istimewa Elektro samen met 2 andere bedrijven geselecteerd om de procesautomatisering op alle drinkwaterproductielocaties van Evides in de komende vijf jaar te vervangen. Op 20 november jl. hebben de partijen de raamovereenkomst ondertekend. 

Lees meer Lees meer Lees meer
 
foto web.jpg Reefer Racks tunnels 
Half december 2014 heeft Istimewa Elektro van Voortman Staalbouw de opdracht gegund gekregen voor het leveren, installeren en bedrijf gereed opleveren van stack (containerstellage) 20 & 21 op locatie APM Terminal Maasvlakte 2. 
Lees meer
 
 
   
     
20150219_130714 -web.jpg Interview met Marc van den Berge
Marc van den Berge is werkzaam bij Istimewa Elektro als project-engineer. Lees hieronder het interview met Marc van den Berge
Lees meer
     
foto cilpper web.jpg Groei en vacatures
Vanuit de overtuiging dat haar personeel het belangrijkste kapitaal van de onderneming vormt, voert Istimewa Elektro een actief personeelsbeleid dat medewerkers stimuleert en ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen de functie en het bedrijf.
Lees meer
 
 

linkedin logo   twitter small.jpg  volg Istimewa Elektro  
          tweet.png