Vacature: Hardware engineer
07-09-2020
afbeelding bij Vacature: Hardware engineer
Ben jij die spin in het web die blij wordt van de combinatie buiten werk en bureau werk? Trots op wat jij bedenkt ook buiten ziet ontstaan en helpt bij het realiseren ervan? Vrij op pad gaat binnen je functie om elke dag #mooiwerk te verwezenlijken? En toekomst ziet in het samenwerken en coachen van jeugdige elektrotechniekers in een leuk team? Dan hebben wij wat enthousiaste collega's voor jou en ga je samen met hen als Hardware Engineer aan de slag! Lees de vacature en neem contact op met de recruiter.

HARDWARE ENGINEER

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Ben jij een Hardware Engineer die wil werken aan innovatieve en uitdagende projecten? Wil jij ook meewerken in ons team om deze projecten tot een succes te brengen? Dan is deze vacature precies wat jij zoekt! 

Als Hardware Engineer Water & Infra werk je mee in een team van engineers waarbij je elektrotechnische installaties en systemen voor projecten in de natte infra gaat ontwerpen. Hierbij kun je denken aan bruggen, sluizen, waterzuiveringsinstallaties, gemalen, drinkwaterpompstations en industriĆ«le toepassingen. Samen met het projectteam bestaande uit software/hardware engineers, lead engineers, tekenaars, projectleiders zorgen jullie voor het ontwerp en realisatie van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Van eenvoudige machinebesturingen tot systemen voor centrale bediening van decentrale objecten en complexe veiligheidssystemen.

Taken en verantwoordelijkheden als Hardware Engineer:

  • Je bent verantwoordelijk voor de basic- en detailengineering van de elektrotechnische installaties en maakt berekeningen voor de machineveiligheid conform SIL/ PL normen;
  • Ontwerpt, tekent en werkt elektrotechnische, meet- en regeltechnische automatiseringsinstallaties en systemen uit.
  • Je adviseert zowel intern als extern, past de nieuwste technieken toe en gebruikt je creativiteit om technische problemen om te zetten in uitvoerbare oplossingen;
  • Als rechtgeaarde techneut wordt je gezien als technische vraagbaak gedurende de complete levenscyclus, calculatie-, ontwerp-, uitvoerings-, inbedrijfstellings-, onderhouds-, en sloopfase van projecten.

FUNCTIE-EISEN

Bij Istimewa Elektro hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.

Functie specifieke eisen voor Engineer Hardware: 

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bijvoorbeeld richting Elektrotechniek;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Hardware Engineer en werkt of hebt in een soortelijke functie gewerkt;
  • Je hebt ervaring in het zelfstandig ontwerpen van hardware installaties in de industrie, natte infra, machinebouw of kranenbouw;
  • Je hebt ervaring met E-Plan of soortgelijke systemen;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

ARBEIDSVOORWAARDEN

We zijn een ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.
 
Locatie standplaats: Hoofdkantoor Istimewa Elektro in Vlissingen
Aantal uur per week: 40 uur
Type contract: jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

BEDRIJFSINFORMATIE

Istimewa Elektro is een gerenommeerd elektrotechnisch installatiebedrijf met ruim 150 medewerkers. Onze activiteiten worden aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in het industriegebied Vlissingen-Oost. Istimewa Elektro ontwerpt, installeert, onderhoudt en inspecteert elektrotechnische installaties en besturingssystemen. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland in de industrie, infrastructuur en in de water- en milieumarkt. Veelal worden wij reeds in het voortraject betrokken waardoor wij in staat zijn onze brede ervaring en kennis toe te voegen, hetgeen uiteindelijk leidt tot de meest efficiƫnte wijze van bouwen en onderhouden.

CONTACT

Wil jij bij Istimewa Elektro aan de slag als Hardware Engineer? 
Onze recruiter geeft je meer informatie over de vacature of werken bij Istimewa Elektro - Stork, a Fluor Company - in het algemeen. Neem direct contact op met Eren, recruiter van Stork.

Eren Yasemin +31 6 20 51 41 92


Een (persoonlijkheids-)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Gelijk solliciteren en je cv delen? Dat doe je via 

Bron: https://jobs.stork.com/nl/vacatures/lead-hardware-engineer/