Landelijke opleider en Istimewa Elektro bundelen krachten
01-09-2020
afbeelding bij Landelijke opleider en Istimewa Elektro bundelen krachten
Wist je dat Istimewa Elektro nauw samenwerkt met opleidingsinstellingen? We lichten onze samenwerking toe in dit bericht. Want de jeugd heeft tenslotte de meeste toekomst in handen. Overdracht van kennis aan hen is dan ook essentieel.

Go-Flex

Istimewa Elektro heeft warme contacten met Go-Flex, een landelijk opleidingsbedrijf in de techniek. https://www.goflex.nl/

Het komt regelmatig voor dat een leerling te werk wordt gesteld bij Istimewa Elektro. Het voordeel voor ons bedrijf ligt erin dat Go-Flex de leerling intensief voorbereidt en begeleidt en zo veel zorg voor ons uit handen neemt. 


Voor Istimewa Elektro richten we ons op leerlingen die een BBL opleiding volgen in niveau 3 en de ambitie hebben niveau 4 te behalen. Dit gezien de complexiteit en technische vaardigheden die nodig zijn om het werk te kunnen uitvoeren bij onze opdrachtgevers. 


In samenwerking met ROC’s zoals het Scalda in Zeeland en onze opdrachtgevers leiden ze jongeren op voor een toekomstige carrière in een technische richting. Dus ook voor en jongvolwassenen die zich willen herscholen in een technische richting is Go-Flex de organisatie die je hiermee verder kan helpen. 


Via een screenings bootcamp beoordeeld een Go-Flex medewerker waar jouw technische skills zich het best uiten en je eigen interesses liggen. Naar aanleiding van deze bootcamp krijg je van hen een advies welke opleiding te volgen. 

De opleidingen zijn MBO/MBO+ niveau volgens de beroeps begeleidende leerweg (BBL). Leren en werken tegelijk dus.