Elektrisch rijden in Rotterdam
21-05-2020
afbeelding bij Elektrisch rijden in Rotterdam
De auto’s worden vanaf 21 mei uitgeleverd. Om aan de laadbehoefte te kunnen voldoen zullen bij het kantoor 4 laadvoorzieningen worden geplaatst met een aansluitvermogen van 4x 22kw. De auto’s welke worden geleverd betreft een Hyundai Kona met een actieradius van maar liefst 425 volledig elektrische kilometers. De CO2 uitstoot zal hiermee dus volledig neutraal zijn wat door Gemeente Rotterdam als zeer positief is beoordeeld.

Istimewa gaat elektrisch rijden. In een eerder bericht stond al een stukje over het onderhoud van alle Bruggen, Sluizen en Fonteinen in opdracht van Gemeente Rotterdam. Om invulling te geven aan onze belofte maar zeker ook onze ambitie voor het terugdringen van de CO2 uitstoot gaan we in Rotterdam (Istimewa Elektro locatie Rotterdam) over op volledige elektrisch rijden.

De auto’s worden vanaf 21 mei 2020 uitgeleverd. Om aan de laadbehoefte te kunnen voldoen zullen bij het kantoor 4 laadvoorzieningen worden geplaatst met een aansluitvermogen van 4x 22kw. De auto’s welke worden geleverd betreft een Hyundai Kona met een actieradius van maar liefst 425 volledig elektrische kilometers. De CO2 uitstoot zal hiermee dus volledig neutraal zijn wat door Gemeente Rotterdam als zeer positief is beoordeeld. 

Voor de nieuwe berijders zal het komende periode vast wennen zijn want er moet immers rekening gehouden worden dat op de objecten niet zonder meer overal geladen kan worden. Maar gelukkig beschikt de Kona over een ruime actieradius.
C:Userspieter.vantwesteindeAppDataLocalMicrosoftWindowsINetCacheContent.WordAuto IE.jpg