Leerling monteur Jeremy aan het woord
10-12-2020
afbeelding bij Leerling monteur Jeremy aan het woord
We stellen je voor aan Jeremy van Belzen. Hij is sinds 2 november werkzaam als leerling monteur BBL op de afdeling Maintenance. Hij werkt 4 dagen en gaat 1 dag naar school op het Scalda te Vlissingen. Gedurende zijn opleiding ‘industriële installaties’, waar hij donderdag voor op school is, loopt hij 4 dagen mee binnen Istimewa Elektro. In 2021 behaalt hij hiervoor zijn diploma en gaat dan door voor zijn niveau 4 diploma. Hij vertelt je zelf meer tijdens dit interview.

Ik ben sinds 3 november 2020 werkzaam als leerling monteur BBL op de afdeling maintenance, bij Istimewa Elektro Vlissingen. Ik werk 4 dagen en ga 1 dag naar school op het Scalda te Vlissingen. Gedurende mijn opleiding ‘industriële installaties’, waar ik donderdag voor op school ben, loop ik 4 dagen mee binnen Istimewa. Ik heb hiervoor de BOL opleiding gedaan maar kon me niet goed vinden in elke dag naar school gaan. Ik werk liever en ga 1 dag naar school. Ik ben recent ingestroomd in het 2e jaar BBL niveau 3, zo kan ik werken en leren tegelijk. Het vooruitzicht is dat ik in juli 2021 mijn diploma ‘industriële installaties’ behaal en daarna doorga voor mijn niveau 4 diploma.

GO-Flex, Scalda en Istimewa Elektro; werken en leren

Via GO-FLex ben ik in contact gekomen met Istimewa Elektro. Een leraar op school heeft mij gewezen op het werken en leren via Go-Flex. Tijdens het contact met hen, via Teams, heb ik besproken dat ik graag een BBL opleiding wilde volgen. Go-Flex heeft me voorgesteld bij Richard van Eijkeren. Hij en Pieter van ‘t Westeinde hebben me begeleid tijdens het wervingsproces. Tommy Hoebeke is mijn operationele leidinggevende en stuurt mij aan, door de week werk ik samen met diverse collega’s vanuit Vlissingen. 

Mijn doel is eerst uitgroeien tot zelfstandige hoofdmonteur en daarna als werkvoorbereider. Momenteel werk ik nog niet binnen 1 project/contract maar loop op diverse afdelingen en projecten mee. Zo leer ik het bedrijf uitgebreid kennen. 

Wat mogen we nog weten over Jeremy?

Ik ben 21 jaar en woon bij mijn vader in Kapelle. Mijn moeder woont in Goes. Bij haar hebben we huisdieren namelijk een jonge labrador pup en katten. 

In mijn vrije tijd hou ik me bezig met voetballen, met vrienden afspreken en kaarten.