De winnaars van de Reach Beyond Zero Awards 2018 zijn bekend
26-10-2018
afbeelding bij De winnaars van de Reach Beyond Zero Awards 2018 zijn bekend
Tijdens de feestelijke uitreiking op het voormalige cruiseschip 'De SS Rotterdam' zijn op woensdagavond 3 oktober 2018 de winnaars van de REACH Beyond Zero Awards 2018 bekend gemaakt. De goede veiligheidsprestaties van alle finalisten stonden centraal.
We vierden dit samen met hun directe collega's en een groot aantal klanten. Tijdens de REACH Beyond Zero Awards vieren we de successen en voorbeeldgedrag op het vlak van HSE, ingedeeld in vier categorieën: Incident preventie, Verbetering op het gebied van HSE, HSE Hero en Beste Team. In Continental Europe doen de divisies EQIN en Industrial Services dit gezamenlijk. Deze Awards stellen ons in staat om best practices te delen over de regio's en om diegenen die het voorbeeldgedrag tonen te bedanken.

De winnaars in de vier categorieën:

- HSE Hero: Ruud van Wanrooij (Istimewa)
- Incident preventie: Mo Baouch en Mario Vervoort (ISCE België)
- Verbetering op HSE gebied: Manfred Coemans (ISCE- Specialisten)
- Beste Team: High Voltage Team

VP Award
Naast de winnaars in de vier categorieën is op deze feestelijke avond ook een VP award uitgereikt: de persoonlijke keuze van Ron Scheepers, gekozen uit alle Stork en EQIN medewerkers die in het afgelopen jaar een REACH award hebben ontvangen voor hun goede prestaties.