Even voorstellen: Samir Belkadi
12-08-2018
afbeelding bij Even voorstellen: Samir Belkadi
Samir, je bent werkzaam als service monteur bij Istimewa Elektro, wil je in het kort iets over jezelf vertellen?
Ik ben Samir Belkadi, 24 jaar, van marokkaanse komaf en geboren in Rotterdam. In januari 2018 ben ik getrouwd met mijn vrouw. Sinds april 2018 ben ik in dienst bij Istimewa Elektro in Barendrecht. Daarvóór was ik 3 jaar werkzaam bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in hijskranen en trucsteering systemen bouwen. Ik woon bijna op een loop afstand van de vestiging Barendrecht, wat natuurlijk top is!.

In mijn vrije tijd ben ik doordeweeks vaak thuis omdat ik nog bezig ben aan ons huis. In het weekend ga ik graag met vrienden wat leuks doen zoals karten, poolen of naar de bioscoop. Verder ben ik enthousiast, leergierig, en help ik graag anderen.

Wat heb je jezelf ten doel gesteld binnen deze functie?

Mijn doel is om servicetechnicus niveau 4 te behalen en door te groeien binnen het bedrijf. Ook wil ik zoveel mogelijk kennis opbouwen en leren van mijn collega's bij Istimewa Elektro.

Heb je een leuke anekdote of grappig voorval dat je wilt vertellen?

Niet echt maar ik denk ze snel genoeg tegen te komen.

Hoe zie je jouw rol binnen de ontwikkeling van Istimewa Elektro als organisatie?

Ik hoop mij zodanig te ontwikkelen om een adviserende, verslagleggende en meedenkende rol te krijgen. Wat natuurlijk bijdraagt aan de resultaten van het team.

Binnen anderhalve maand bij Istimewa Elektro ben ik al zoveel te weten gekomen over bruggen en sluizen. Wat natuurlijk fantastisch is en een boost geeft om meer te leren over dit vakgebied.