Onderhoud Vopak
30-05-2017
afbeelding bij Onderhoud Vopak
Istimewa Elektro heeft op 1 september 2015 het onderhoudscontract E&IM van Vopak Vlissingen gegund gekregen. Het gaat hier om een raamcontract voor onderhoudswerkzaamheden op Elektrotechnisch, Instrumentatie en Mechanisch gebied. De looptijd van het contract is 3 jaar, wat betekent dat wij het werk wat we al vier decennia voor Vopak Vlissingen uitvoeren, kunnen continueren.

Vopak Nederland exploiteert elf terminals voor de opslag van chemicaliën, olieproducten, petrochemische producten, biobrandstoffen, vloeibare gassen en plantaardige oliën. De totale opslagcapaciteit van Vopak in Nederland bedraagt circa tien miljoen kubieke meter.
Binnen Vopak Nederland vult Vopak Agencies het totale pakket aan diensten aan. Zij leveren volledige agency service aan alle type schepen en zijn specialist op het gebied van agency diensten aan chemie, olie en gastankers.
De werkzaamheden die onder dit contract vallen, bestaan voornamelijk uit preventief en correctief onderhoud van alle elektrotechnische en mechanische werkzaamheden. Binnen het contract is Istimewa ook verantwoordelijk voor het hebben en hooghouden van een call-out dienst ten behoeve van het project. Aanvullende werkzaamheden zoals keuringen van handgereedschap en thermografie worden ook vanuit de vestiging Vlissingen uitgevoerd. Projectmatige werkzaamheden worden tevens vanuit de vestiging Vlissingen uitgevoerd en waar nodig, met ondersteuning van Stork.
Het vaste onderhoudsteam bestaat uit één Technicus Testing en Kalibratie, twee Monteurs WTB en één magazijnmedewerker. Het vaste onderhoudsteam wordt verder ondersteund vanuit een vaste flexibele schil waaruit volgens de vastgestelde SLA geput kan worden.