Istimewa steunt Alpe d'Huzes
28-03-2017
afbeelding bij Istimewa steunt Alpe d'Huzes
Help kanker de wereld uit! Een simpel zinnetje maar een enorme klus. Om die klus te klaren is er geld nodig, veel geld. En daar gaan de Buels een beetje bij helpen. Steun ons en help kanker de wereld uit!!

"Met deze slogan zijn we met een groep familie en vrienden de uitdaging aangegaan", vertelt Antoine Witkam, Estimator bij Istimewa Elektro. "Het beklimmen van de Alpe d'Huzes op 1 juni 2017! Met twee teams (De Buels en De Buels 2), met in totaal 13 deelnemers, gaan we fietsend, wandelend of hardlopend naar boven. Natuurlijk niet zomaar, maar om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel KWF. Helaas hebben alle deelnemers van de 2 teams wel iemand in hun nabijheid die vecht of gevochten heeft tegen de ziekte kanker. Iedereen is dus overtuigd van het feit dat er nog veel meer geld nodig is voor onderzoek en de ontwikkeling van medicijnen voor deze vreselijke ziekte.

De trainingen zijn volop aan de gang en er zullen nog vele kilometers volgen. Maar met het goede doel voor ogen, hoop ik op 1 juni fietsend deze berg meerdere malen te trotseren. Een indrukwekkende en zware dag zal het worden met mooie herinneringen, een lach en een traan, en hopelijk een prachtige opbrengst!"

Wanneer u deze actie een warm hart toedraagt, kunt u zelf een bijdrage leveren in de vorm van een donatie middels onderstaande link.

deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/antoinewitkam