Opnieuw Reach Award voor collega Istimewa Elektro
24-04-2016
afbeelding bij Opnieuw Reach Award voor collega Istimewa Elektro
Onze collega Ruud van Wanrooy heeft een zilveren REACH award mogen ontvangen. Ruud is genomineerd voor deze erkenning door zijn ingrijpen in een onveilige situatie waarbij duikers, op verzoek van de opdrachtgever, in een sluiskolk werkzaamheden uitvoerden, terwijl deze installatie niet was veiliggesteld.
Als tijdens de duikwerkzaamheden een deur of een schuif was gaan bewegen, had dit tot zwaar letsel bij de duiker kunnen leiden. Ruud heeft dit aangeven bij de opdrachtgever, die vervolgens de werkzaamheden heeft stilgelegd tot de installatie was veiliggesteld. De opdrachtgever heeft later zijn waardering uitgesproken over het handelen van Ruud.

Binnen Stork/Istimewa Elektro is het veiligheidsplatform REACH uitgerold. Dit platform stelt ons in staat om onze veiligheidscultuur vorm te geven en uit te dragen.

De REACH-erkennings awards zijn ingevoerd om de uitstekende veiligheidsprestaties en zichtbare inspanningen van de Stork veiligheidscultuur en werkmethoden te verbeteren en te belonen. Alle medewerkers van Stork, en dus ook van Istimewa Elektro, komen in aanmerking voor een nominatie binnen deze regeling.