Istimewa Elektro is van origine een Zeeuwse onderneming. Water en wind zijn onlosmakelijk met Zeeland verbonden. Het is van levensbelang. De aandacht voor infra & water is vanzelfsprekend.
Wij kunnen dan ook met trots vaststellen dat we duurzame relaties hebben opgebouwd met onze opdrachtgevers op het gebied van infra, water en energieopwekking. Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, leveren en onderhouden van elektrotechnische automatiserings- en besturingstechnieken bieden we een maximale toegevoegde waarde voor de infra- en waterproblematiek in diverse industriële sectoren en voor overheden. Daarnaast zijn we door onze partnerships en met aan deze sector gerelateerde bedrijven, in staat om u te adviseren bij het realiseren van rendabele oplossingen voor water- en zuiveringsprocessen. Istimewa Elektro streeft naar een omgeving bij de opdrachtgever die 100% beschikbaar, 100% leefbaar en 100% veilig is.

In de infra en water techniek voeren we projecten uit met de nadruk op: Onze klanten binnen dit segment bevinden zich door heel Nederland en bestaan voornamelijk uit:

Referentieprojecten: