De grote diversiteit aan klanten van Istimewa Elektro zijn kenmerkend voor de onderneming. Hiermee kunnen opdrachtgevers gebruik maken van de kennis die in andere markten wordt opgedaan, Dit geldt ook voor de utiliteitsmarkt waarbinnen Istimewa Elektro werkzaam is. Iedere klant stelt weer andere eisen aan zijn werkplaats, bedrijfshal of openbare ruimte. Logisch!
Toch zijn er ook verbanden te ontdekken. Iedere technische installatie in gebouwen dient bij te dragen aan veiligheid en comfort. Energiemanagement, kostenbeheersing en duurzaamheid zijn voortdurende punten van aandacht. Istimewa Elektro kan door haar brede en omvangrijke klantenkring bogen op een ruime kennis en ervaring in het advies, ontwerp, realisatie en onderhoud van elektrotechnische gebouwgebonden installaties voor onder meer industriële bedrijfsgebouwen en anderzinse facilitaire bestemmingen, zoals scholen, kazernes en ziekenhuizen. Door haar opgebouwde expertise is Istimewa Elektro altijd in staat om de juiste technische oplossingen te vinden voor de utiliteitsmarkt. Hierbij streeft Istimewa Elektro naar 100% veiligheid, 100% duurzaamheid en 100% beschikbaarheid.

In de utiliteit voeren we projecten uit met de nadruk op: Onze klanten bevinden zich door heel Nederland binnen de overheids- en industriële markt bij:

Referentieprojecten: