Nieuwsflits
juni 2016
Interview met Sam Dieleman
Sam, je bent werkzaam als proposal manager bij Istimewa Elektro, wil je in het kort iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Sam Dieleman, 33 jaar. Ik woon samen in Terneuzen met mijn vriendin Shelly, Sinas (rode kater) en Doris (vriendelijke hond). In mijn vrije tijd zoek ik met Shelly naar een leuk boerderijtje om te kopen. Verder ga ik graag naar de pubquiz en kweek ik tomaten. De rode draad door mijn leven is lekker eten klaarmaken en muziek draaien!

Mijn Zeeuwse pad tot Istimewa Elektro ging als volgt: Havo in Terneuzen; HZ Elektrotechniek in Vlissingen; Commercieel-technisch werk en contractbeheer bij Wolter & Dros in Heinkenszand; werkvoorbereiding bij SPIE Industry in Terneuzen.

Wat heb je jezelf ten doel gesteld binnen deze functie?
Primair kom ik het team van commerciële zaken versterken, waardoor we meer capaciteit hebben om offertes te maken en aan te bieden. Mooie projecten binnenhalen dus, want de schoorsteen moet roken. Verder wil ik mijzelf graag verdiepen in de inkoopfilosofie over 'best value procurement'.

Heb je een leuke anekdote of grappig voorval dat je wilt vertellen?
Het hengstveulen (Sadic) op de foto helpt tegen de vergrijzing. Als hij de kans krijgt grijpt hij mijn grijze haren en trekt ze vervolgens uit met zijn tanden. Pijnlijk! Gelukkig heb ik nog niet zoveel grijze haren want anders zou ik snel kaal zijn…

Hoe zie je jouw rol binnen de ontwikkeling van Istimewa Elektro als organisatie?
Het lijkt mij goed dat we opdrachten gegund krijgen die worden ontworpen, gerealiseerd en onderhouden op basis van Asset Management. Ik wil graag bijdragen aan de ontwikkeling van de kennis op het gebied van Asset Management binnen Istimewa Elektro.

Heb je nog tips voor klanten van Istimewa Elektro?
Kom eens langs bij Istimewa Elektro voor een rondleiding door ons bedrijf en ontdek welke specialismes wij in huis hebben. Een kijkje in de 'keuken' van onze kastenbouw en het prachtige uitzicht op de haven zijn zeer de moeite waard.

Terug naar de nieuwsflits