Nieuwsflits
April 2016
Overname Stork door Fluor
In december 2015 werd de overname van Stork door Fluor aangekondigd. Fluor is een wereldwijd engineering en constructiebedrijf dat enkele van 's werelds meest complexe projecten ontwerpt en bouwt. Al meer dan een eeuw werkt Fluor voor klanten wereldwijd in industrieën als olie & gas, chemie, overheid, industrie, infrastructuur, mijnbouw en elektriciteit.

Stork is een wereldwijde aanbieder van Maintenance, Modifications en Asset Integrity services voor grote bestaande industriële faciliteiten in olie & gas, chemie, industrie en energiemarkten. Stork heeft, sinds de oprichting in 1827, een sterke naam opgebouwd in de industrie met lange termijn relaties met een diversiteit aan klanten. Stork heeft vestigingen in Europa, het Verenigd Koninkrijk, het Midden-Oosten, Azië-Pacific en Amerika. Sinds 2007 is Istimewa Elektro onderdeel van Stork.

Met een aantal teams, bestaande uit Stork en Fluor-specialisten is er hard gewerkt aan de daadwerkelijke voltooiing van de overname. Op 1 maart 2016 is de overname een feit geworden en worden de activiteiten van Stork en Fluor's Operations & Maintenance organisatie gecombineerd. De combinatie van beide organisaties verdiept ons dienstenaanbod met volledig geïntegreerde oplossingen die van toepassing zijn op de gehele levensduur van de asset (productie-installatie) van concept tot aan ontmanteling. Fluor en Stork delen ook dezelfde normen en waarden en hanteren dezelfde hoge standaarden op het gebied van kwaliteit, veiligheid, integriteit en operationele implementatie.
Terug naar de nieuwsflits