Nieuwsflits
April 2016
Interview met Sam Verstraete
Sam, je bent werkzaam als projectleider bij Istimewa Elektro, wil je in het kort iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Sam Verstraete, 39 jaar. Ik ben getrouwd met Jessica en we hebben twee kinderen (Fleur & Jorin). Ik vind het erg leuk om thuis (in en rond het huis) te klussen. Zo ben ik eigenlijk altijd wel met een "projectje" thuis bezig. Verder houd ik erg van op vakantie gaan waarbij ik samen met mijn gezin in de winter de sneeuw opzoek en in de zomer de zon. Maar ook het ondernemen van leuke dingen in het weekend zie ik als hobby, lekker eten, afspreken met vrienden of een heerlijke strandwandeling.

Wat heb je jezelf ten doel gesteld binnen deze functie?
Zoveel mogelijk leren en mijzelf verder ontwikkelen. Momenteel ben ik samen met een aantal collega`s een mooi project aan het voorbereiden, DP-World. Eén van mijn doelen is om dit project tot een goed einde te brengen samen met het team.

Heb je een leuke anekdote of grappig voorval dat je wilt vertellen?
20 jaar geleden ben ik werkzaam geweest binnen Istimewa Elektro als stagiair. Toen heb ik aan Albert Caljouw (hoofduitvoerder Istimewa Elektro) aangegeven dat ik een dergelijke functie als hoofduitvoerder wel zag zitten. Dit was een drijfveer om door te leren. Na mijn schoolperiode heb ik bij andere werkgevers gewerkt in verschillende functies. Na de nodige uren avondstudie ben ik weer beland waar ik begonnen ben. Het is leuk om te ervaren dat de instelling, kennis, kunde en humor nog steeds hetzelfde is.

Hoe zie je jouw rol binnen de ontwikkeling van Istimewa Elektro als organisatie?
Ik wil mijzelf continu ontwikkelen. Ik weet zeker niet alles maar binnen deze branche wil ik wel alles doorgronden. Daarbij wil ik mijzelf zo ver ontwikkelen dat ik meerdere (het liefst alle) typen projecten kan leiden / meewerken.

Heb je nog tips voor klanten van Istimewa Elektro?
Kom vaker op de werkvloer. Werknemers van Istimewa Elektro kunnen super enthousiast vertellen oven hun werk. Een bijkomstig voordeel is uitleg over de installatie.
Terug naar de nieuwsflits