Nieuwsflits
Maart 2016
Stichting Be More
In de nieuwsflits van oktober 2015 is er aandacht besteed aan de ondersteuning en sponsoring van Istimewa Elektro aan Stichting Be More. Via deze stichting is Istimewa Elektro in contact gekomen met Judith van der Hoever. Zij heeft in Uganda 4 weken lang vrijwilligerswerk gedaan bij Community Empowerment Program - CEPO. Het verbeteren van de sanitaire voorzieningen en hygiëne in de community zijn zaken waar Judith zich als vrijwilliger vooral mee bezig heeft gehouden. Judith is inmiddels weer terug van haar avontuur in Uganda en stuurde een aantal leuke foto's.

Be More
Be More werkt met kleinschalige partnerprojecten in Azië en Afrika. Be More helpt niet alleen met vrijwilligers, maar organiseert ook reizen met het doel betrokkenheid en begrip te creëren. Met een eigen stichting dragen ze ook financieel bij aan de duurzame ontwikkeling van de lokale organisaties.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) wordt door steeds meer bedrijven ingebed in de bedrijfsvoering. Zo draagt Istimewa Elektro ook geregeld haar steentje bij aan verschillende projecten of goede doelen zoals Be More. Meer informatie over Be More is te vinden op www.be-more.nl.

afbeelding

 
Terug naar de nieuwsflits