Nieuwsflits
Maart 2016
Interview met Herman de Grave
Herman, je bent momenteel Trainee bij Istimewa Elektro, wil je in het kort iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Herman de Grave, 36 jaar en ik woon in Vlissingen. Mijn hobby's zijn reizen, hardlopen, wielrennen en zwemmen. Het sporten doe ik bij de fanatieke maar zeker ook gezellige atletiekvereniging Dynamica en ik zwem bij de stichting Zwemmen langs Walcheren.

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd: Daarna heb ik een aantal jaren in Rotterdam gewerkt bij het Bureau Innovatie Binnenvaart als projectmedewerker en het MKB-innovatienetwerk Syntens als innovatieadviseur. Vervolgens heb ik acht jaar bij energieleverancier DELTA gewerkt o.a. als projectleider.

Je bent onlangs bij Istimewa Elektro gestart, kun je iets vertellen over je carrièreswitch?
Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond, maar techniek heeft mij altijd gefascineerd. Bij Istimewa Elektro krijg ik de kans en gelegenheid om de overstap naar de techniek te maken. Zodoende ben ik onlangs bij Istimewa Elektro als trainee gestart en werk ik mee op diverse afdelingen.

Wat heb je jezelf ten doel gesteld binnen deze functie?
De trainee functie geeft mij de mogelijkheid om de verschillende werkzaamheden / afdelingen binnen Istimewa Elektro te leren kennen. Daarnaast volg ik een tweejarige post-HBO elektrotechniek opleiding om elektrotechnische basiskennis op te doen. Uiteindelijk wil ik vanuit deze functie doorgroeien naar een projectleider rol.

Hoe zie je jouw rol binnen de ontwikkeling van Istimewa Elektro als organisatie?
Als trainee is mijn rol op dit moment beperkt. Ik zit volop in een leertraject. Uiteindelijk hoop ik als projectleider een bijdrage aan de organisatie te kunnen leveren.

Heb je nog tips voor klanten van Istimewa Elektro?
Istimewa Elektro levert uitstekende elektrotechnische maatwerkoplossingen voor u als klant. Daarnaast zijn we ook een prettige, flexibele en betrouwbare partner om mee samen te werken.


Terug naar de nieuwsflits