Nieuwsflits
december 2014
Istimewa Elektro on the road

Om zichtbaar te zijn bij de doelgroep en in contact te komen en te blijven met klanten heeft Istimewa Elektro het afgelopen jaar met diverse open dagen mee gedaan.

Open Havendag 2014
In mei was Istimewa Elektro onderdeel van de Open Havendag 2014. De locatie was het terrein van Damen Shiprepair waar verschillende activiteiten georganiseerd waren zoals een bedrijvenmarkt, rondvaarten, kinderactiviteiten, een zonnebootrace en diverse demonstraties. Het doel van de Open Havendag is het publiek kennis te laten maken met de bedrijven die gevestigd zijn in het havengebied van Vlissingen-Oost. De Open Havendag was met ca. 15.000 bezoekers goed bezocht. In de eigen stand heeft Istimewa Elektro veel mensen mogen ontvangen en van informatie kunnen voorzien. Ook was het mogelijk om een kijkje te nemen bij de hoogwerker van Istimewa Elektro die was opgesteld op het buitenterrein.
Open dag Heerema Zwijndrecht

Op dezelfde dag als de Open Havendag op 24 mei organiseerde Heerema Zwijndrecht ook een open dag. Het was deze dag mogelijk om het platform HelWin beta en de fabricagehallen te bekijken. Een unieke kans omdat een platform niet dagelijks toegankelijk is voor bezoekers. Er was dan ook heel wat publiek afgekomen op deze uitnodiging.

Open dag Stork Technical Services

In september is Istimewa Elektro aanwezig geweest tijdens de open dag van haar moedermaatschappij Stork Technical Services op de locatie Veghel.  ’s Ochtends waren er scholieren uit het basis- en middelbaar onderwijs te gast om kennis te maken met de diensten van het bedrijf. ’s Middags was het de beurt aan klanten, prospects en toeleveranciers om kennis te maken met de onderhouds-, service- en reparatiewerkzaamheden. Tevens werd er stil gestaan bij het concept Total Maintenance Management. Volgens dit concept wordt het complete onderhoudsproces bij de klant ingericht en uitgevoerd.

Afgelopen november was Istimewa Elektro te gast tijdens de open dag van Stork Technical Services op de locatie Rotterdam Botlek. Evenals op de locatie van Veghel werden hier rondleidingen en demo’s verzorgd. Het doel van deze dag was om klanten nader kennis te laten maken en het uitgebreide aanbod aan oplossingen en daarmee diverse disciplines te ontdekken.

Open dag Avans Hogeschool

Avans Hogeschool in Breda organiseerde in november een open dag voor middelbare scholieren die op het punt staan een keuze te maken voor hun vervolgstudie. Uiteraard zijn er leraren en studenten aanwezig die de bezoekers te woord staan over de diverse opleidingen, maar ook bedrijven worden uitgenodigd om de scholieren te laten zien in welke branche of welk vakgebied ze terecht kunnen komen.

Edo Bolkenbaas is werkzaam bij Istimewa Elektro als tekenaar/constructeur en heeft de HBO-opleiding Elektrotechniek gevolgd aan de Avans Hogeschool. Hij kon de scholieren als ‘ervaringsdeskundige’ de benodigde informatie geven en enthousiast maken om voor de richting Elektrotechniek te kiezen. Istimewa Elektro kijkt er naar uit om hen over een paar jaar terug te zien als eventuele nieuwe collega. 

Terug naar de nieuwsflits